Szamotuły

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Szamotuły
POL Szamotuły COA.svg
Lambang Szamotuły
120px
Lokasi Szamotuły
Katrangan cekak
Provinsi: Wielkopolska
Jembar: 10,11 km²
Padunung: 18.778 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: PSZ
Alamat
balé kutha:
...
... Szamotuły
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Jacek Grabowski

Szamotuły (Jerman Samter) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 18.778 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Szamotuły&oldid=1001452"