Wieluń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wieluń
POL Wieluń COA.svg
Lambang Wieluń
POL Wieluń map.svg
Lokasi Wieluń
Katrangan cekak
Provinsi: Lodz
Jembar: 16,9 km²
Pedunung: 26000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EWI
Alamat
balé kutha:
...
... Wieluń
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Wieluń (Jerman Welun utawa Welungen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 26.000 jiwa. Kutha iki misuwur amerga ing 1 September 1939, kutha iki yaiku kutha kapisan sing diserang Nazi Jerman lan miwiti Perang Donya II ing Eropah. Tengah kutha Wielun nganti 90% entèk dibom.

Gambar[sunting | sunting sumber]

Wieluń
Wieluń
Tengah Kutha Wieluń sawisé pangeboman téror Nazi Jerman saka udhara ing 1 September 1939

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wieluń&oldid=807351"