Wieluń

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wieluń
POL Wieluń COA.svg
Lambang Wieluń
POL Wieluń map.svg
Lokasi Wieluń
Katrangan cekak
Provinsi: Lodz
Jembar: 16,9 km²
Padunung: 26000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EWI
Alamat
balé kutha:
...
... Wieluń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wieluń (Jerman Welun utawa Welungen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 26.000 jiwa. Kutha iki misuwur amerga ing 1 September 1939, kutha iki ya iku kutha kapisan sing diserang Nazi Jerman lan miwiti Perang Donya II ing Éropah. Tengah kutha Wielun nganti 90% entèk dibom.

Gambar[besut | besut sumber]

Wieluń
Wieluń
Tengah Kutha Wieluń sawisé pangeboman téror Nazi Jerman saka udhara ing 1 September 1939

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wieluń&oldid=1090956"