Lubaczów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lubaczów
POL Lubaczów COA.svg
Lambang Lubaczów
POL Lubaczów map.svg
Lokasi Lubaczów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubaczów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubaczów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubaczów&oldid=1001269"