Oborniki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Oborniki
POL Oborniki COA.svg
Lambang Oborniki
120px
Lokasi Oborniki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Oborniki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Oborniki (Jerman Obornik) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oborniki&oldid=1090536"