Gryfino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gryfino
POL Gryfino COA.svg
Lambang Gryfino
120px
Lokasi Gryfino
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfino
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gryfino (Jerman Greifenhagen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.