Gryfino

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gryfino
POL Gryfino COA.svg
Lambang Gryfino
120px
Lokasi Gryfino
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfino
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gryfino (Jerman Greifenhagen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gryfino&oldid=1001358"