Giżycko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Giżycko
POL Giżycko COA.svg
Lambang Giżycko
POL Giżycko map.svg
Lokasi Giżycko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Giżycko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Giżycko (Jerman Lötzen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giżycko&oldid=1090261"