Polkowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Polkowice
POL Polkowice COA.svg
Lambang Polkowice
120px
Lokasi Polkowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Polkowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Polkowice (Jerman Polkwitz, Heerwegen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.