Tarnów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tarnów
POL Tarnów COA.svg
Lambang Tarnów
POL Tarnów map.svg
Lokasi Tarnów
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Malopolskie
Jembar: 72,4 km²
Pedunung: 118.267 jiwa (2005)
Pelat nomor kendaran motor: KT
Alamat
balé kutha:
ul. Nowa 4
33-100 Tarnów
Situs wèb resmi: www.tarnow.pl
Politik
Walikutha: Ryszard Ścigała
Tengah kutha Tarnów

Tarnów (Jerman Tarnau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 118.267 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarnów&oldid=807268"