Kolno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kolno
POL Kolno COA.svg
Lambang Kolno
120px
Lokasi Kolno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kolno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kolno ing Wikimedia Commons.

Kolno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki dumunung ing sisih lor wétané kutha Warsawa lan nduwé padunung 10,730 jiwa (2007). Kolno wiwitan kasebut ing taun 1222. Kutha iki wiwitané darbéné Masovian Dukes, lan sabanjuré Polish crown. Kolno antuk hakminangka kutha saka Pangéran Janusz III of Masovia ing taun 1425. Tuwuhing babagan ékonomi kedadéyan wiwit abad kaping-6, ya iku ing babagan dedagangan lan kerjinan.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kolno&oldid=1001770"