Wejherowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wejherowo
POL Wejherowo COA.svg
Lambang Wejherowo
POL Wejherowo map.svg
Lokasi Wejherowo
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: 25,65 km²
Padunung: 45.170 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: GWE
Alamat
balé kutha:
pl. Wejhera 8
84-200 Wejherowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Krzysztof Hildebrandt

Wejherowo (Jerman Neustadt in Westpreußen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 45.170 jiwa.