Wejherowo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Wejherowo
POL Wejherowo COA.svg
Lambang Wejherowo
POL Wejherowo map.svg
Lokasi Wejherowo
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: 25,65 km²
Padunung: 45.170 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GWE
Alamat
balé kutha:
pl. Wejhera 8
84-200 Wejherowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Krzysztof Hildebrandt

Wejherowo (Jerman Neustadt in Westpreußen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 45.170 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wejherowo&oldid=1001443"