Lubliniec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubliniec
POL Lubliniec COA.svg
Lambang Lubliniec
Barkas:POL Lubliniec map.svg
Lokasi Lubliniec
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubliniec
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubliniec (Jerman Lublinitz, Loben) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.