Krapkowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Krapkowice
POL Krapkowice COA.svg
Lambang Krapkowice
POL Krapkowice map.svg
Lokasi Krapkowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krapkowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krapkowice (Jerman Krappitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.