Góra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Góra
POL Góra COA.svg
Lambang Góra
120px
Lokasi Góra
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Góra
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Góra (Jerman Guhrau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.