Nysa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nysa
POL Nysa COA.svg
Lambang Nysa
POL Nysa map.svg
Lokasi Nysa
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: 27,40 km²
Pedunung: 44.772 jiwa (30 Juni 2014)
Pelat nomor kendaraan motor: ONY
Alamat
balé kutha:
ul. Kolejowa 15
48-300 Nysa
Situs wèb resmi: http://www.nysa.pl
Pulitik
Walikutha: Kordian Kolbiarz

Nysa (Jerman Neisse) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kurang luwih 45.000 jiwa.

Kutha-kutha kembar[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nysa&oldid=934466"