Nysa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nysa
POL Nysa COA.svg
Lambang Nysa
POL Nysa map.svg
Lokasi Nysa
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: 27,40 km²
Sing ndunungi: 44.772 jiwa (30 Juni 2014)
Pelat nomer kendaraan motor: ONY
Alamat
balé kutha:
ul. Kolejowa 15
48-300 Nysa
Situs wèb resmi: http://www.nysa.pl
Pulitik
Walikutha: Kordian Kolbiarz

Nysa (Jerman Neisse) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi kurang luwih 45.000 jiwa.

Kutha-kutha kembar[besut | besut sumber]