Nowe Miasto Lubawskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nowe Miasto Lubawskie
POL Nowe Miasto Lubawskie COA.svg
Lambang Nowe Miasto Lubawskie
120px
Lokasi Nowe Miasto Lubawskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowe Miasto Lubawskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowe Miasto Lubawskie (Jerman Neumark/Westpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.