Lubin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lubin
POL Lubin COA.svg
Lambang Lubin
POL Lubin map.svg
Lokasi Lubin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Padunung: 77.509 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubin (Jerman Lüben) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 77.509 jiwa.

Websites: