Zawiercie

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Zawiercie
POL Zawiercie COA.svg
Lambang Zawiercie
POL Zawiercie map.svg
Lokasi Zawiercie
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: 53.359 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zawiercie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Zawiercie (Jerman Warthenau nalika ing Perang Donya II) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 53.359 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zawiercie&oldid=1001538"