Powiat Wieluń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat Wieluński
Lambang Powiat Wieluński
Lambang Powiat Wieluń
Peta Powiat Wieluński
Lokasi Powiat Wieluń
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Wieluń
Jembar: 927,69 km²
Pedunung: 78 326 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 31,17 %
Kodhe internasional: (+48) 43
Pelat nomor kendaran motor: EWI
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 9
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Andrzej Stępień
Alamat pl. Kazimierza Wielkiego 2
98-300 Wieluń
Situs wèb resmi: www.wielun.home.pl


Powiat Wieluń iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Wieluń. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 78.326 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Wieluń&oldid=1024810"