Powiat Pajęczno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Pajęczański
Lambang Powiat Pajęczański
Lambang Powiat Pajęczno

Lokasi Powiat Pajęczno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Pajęczno
Jembar: 804,14 km²
Pedunung: 53 634 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 24,35 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: EPJ
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Danielewski
Alamat ul. Parkowa 8/12
98-337 Pajęczno
Situs wèb resmi: powiatpajeczno.republika.pl/


Powiat Pajęczno iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Pajęczno . Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 53.634 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Pajęczno&oldid=1024775"