Powiat Sieradz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Sieradzki
Lage des Powiat Sieradzki
Lambang Powiat Sieradz
Karte des Powiat Sieradzki
Lokasi Powiat Sieradz
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Sieradz
Jembar: 1491,04 km²
Pedunung: 121 463 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 43,88 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: ESI
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Kazimierz Kościelny
Alamat pl. Wojewódzki 3
98-200 Sieradz
Situs wèb resmi: www.sieradz.net


Powiat Sieradz iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Sieradz. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 121.463 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Sieradz&oldid=1091492"