Powiat Kutno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat Kutnowski
Wappen des Powiat Kutnowski
Lambang Powiat Kutno
Karte des Powiat Kutnowski
Lokasi Powiat Kutno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Kutno
Jembar: 886,29 km²
Pedunung: 105 137 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 58,64 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: EKU
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 8
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Garstka Wiesław
Alamat ul. Kościuszki 16
99-300 Kutno
Situs wèb resmi: www.kutno.pl


Powiat Kutno iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Kutno. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 105.137 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Kutno&oldid=1024773"