Kutno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutno
POL Kutno COA.svg
Lambang Kutno
120px
Lokasi Kutno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kutno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kutno iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.