Piotrków Trybunalski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piotrków Trybunalski
POL Piotrków Trybunalski COA.svg
Lambang Piotrków Trybunalski
120px
Lokasi Piotrków Trybunalski
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: 80.085 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piotrków Trybunalski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piotrków Trybunalski (Jerman Petrikau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 80.085 jiwa.