Piotrków Trybunalski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Piotrków Trybunalski
POL Piotrków Trybunalski COA.svg
Lambang Piotrków Trybunalski
120px
Lokasi Piotrków Trybunalski
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: 80.085 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piotrków Trybunalski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piotrków Trybunalski (Jerman Petrikau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 80.085 jiwa.