Piotrków Trybunalski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Piotrków Trybunalski
POL Piotrków Trybunalski COA.svg
Lambang Piotrków Trybunalski
120px
Lokasi Piotrków Trybunalski
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Pedunung: 80.085 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piotrków Trybunalski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Piotrków Trybunalski (Jerman Petrikau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 80.085 jiwa.