Powiat Bełchatów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Bełchatowski
Lage des Powiat Bełchatowski
Lambang Powiat Bełchatów
Karte des Powiat Bełchatowski
Lokasi Powiat Bełchatów
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Bełchatów
Jembar: 969,21 km²
Pedunung: 112 309 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 62,86 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: EBE
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Jacek Zatorski
Alamat ul. Pabianicka 17/19
97-400 Bełchatów
Situs wèb resmi: www.powiat-belchatowski.pl


Powiat Bełchatów iku powiat (kayadéné "kabupatèn" in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Bełchatów. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 112.309 jiwa (2005).

Cithakan:Propinsi Lodz