Powiat Łask

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat łęczycki
Lokasi Powiat łęczycki
Lambang Powiat Łask
Peta Powiat łęczycki
Lokasi Powiat Łask
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Łęczyca
Jembar: 774 km²
Pedunung: 53 833 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 28,87 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: ELE
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Zbigniew Wojtera
Alamat pl. Kościuszki 1
99-100 Łęczyca
Situs wèb resmi: www.leczyca.pl


Powiat Łask iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Kutno . Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé 53.833 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Łask&oldid=1024778"