Powiat Łowicz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat łowicki
Lambang Powiat łowicki
Lambang Powiat Łowicz
Peta Powiat łowicki
Lokasi Powiat Łowicz
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Łowicz
Jembar: 987,13 km²
Pedunung: 82 566 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 36,71 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: ELC
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 9
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Cezary Dzierżek
Alamat ul. Stanisławskiego 30
99-400 Łowicz
Situs wèb resmi: www.powiat.lowicz.pl


Powiat Łowicz iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Łowicz. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 82.566 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Łowicz&oldid=1024821"