Powiat Skierniewice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Skierniewicki
Lambang Powiat Skierniewicki
Lambang Powiat Skierniewice
Peta Powiat Skierniewicki
Lokasi Powiat Skierniewice
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Skierniewice
Jembar: 756,12 km²
Pedunung: 37 948 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 0 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: ESK
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 9
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Marian Stasik
Alamat ul. Konstytucji 3 Maja 6
96-100 Skierniewice
Situs wèb resmi: www.powiat.skierniewice.pl


Powiat Skierniewice iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Skierniewice . Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 37.948 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz