Skierniewice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Skierniewice
POL Skierniewice COA.svg
Lambang Skierniewice
120px
Lokasi Skierniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skierniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Skierniewice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skierniewice&oldid=1090282"