Łowicz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Łowicz
POL Łowicz COA.svg
Lambang Łowicz
120px
Lokasi Łowicz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Łowicz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Łowicz (Jerman Lowitsch) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Łowicz&oldid=1001365"