Powiat Radomsko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat Radomszczański
Lambang Powiat Radomszczański
Lambang Powiat Radomsko
Peta Powiat Radomszczański
Lokasi Powiat Radomsko
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Radomsko
Jembar: 1442,78 km²
Pedunung: 119 455 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 46,95 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: ERA
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 11
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Michał Deszcz
Alamat ul. Leszka Czarnego 22
97-500 Radomsko
Situs wèb resmi: www.powiat.radomszczanski.pl


Powiat Radomsko iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Radomsko. Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 119.455 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Radomsko&oldid=1024790"