Radomsko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Radomsko
POL Radomsko COA.svg
Lambang Radomsko
Radomsko Mapa1.png
Lokasi Radomsko
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Radomsko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Radomsko iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.