Powiat Opoczno

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Opoczyński
Lambang Powiat Opoczyński
Lambang Powiat Opoczno
Peta Powiat Opoczyński
Lokasi Powiat Opoczno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Łódź
Ibukutha: Opoczno
Jembar: 1038,77 km²
Pedunung: 78 890 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 33,69 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: EOP
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost):
Alamat
Opoczno
Situs wèb resmi: www.opocznopowiat.pl/


Powiat Opoczno iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Opoczno . Powiat iki papané ana ing propinsi Lodz lan nduwé padunung 78.890 jiwa.

Cithakan:Propinsi Lodz

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Opoczno&oldid=1024825"