Opoczno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Opoczno
POL Opoczno COA.svg
Lambang Opoczno
POL Opoczno map.svg
Lokasi Opoczno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Opoczno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Opoczno iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.