Sieradz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sieradz
POL Sieradz COA.svg
Lambang Sieradz
120px
Lokasi Sieradz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sieradz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sieradz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.