Zduńska Wola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Zduńska Wola
POL Zduńska Wola COA.svg
Lambang Zduńska Wola
120px
Lokasi Zduńska Wola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zduńska Wola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Zduńska Wola (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zduńska_Wola&oldid=1090590"