Zduńska Wola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zduńska Wola
POL Zduńska Wola COA.svg
Lambang Zduńska Wola
120px
Lokasi Zduńska Wola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zduńska Wola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Zduńska Wola (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.