Powiat Strzelin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Strzeliński
Wappen des Powiat Strzeliński
Lambang Powiat Strzelin

Lokasi Powiat Strzelin
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Strzelin
Jembar: 622,27 km²
Pedunung: 44 310 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 32,64 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DST
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 3
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Aleksander Bèg
Alamat ul. Kamienna 10
57-100 Strzelin
Situs wèb resmi: www.powiatstrzelinski.pl


Powiat Strzelin iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Strzelin. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 44.310 jiwa.