Legnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Legnica
Legnica herb.svg
Lambang Legnica
Lokalizacja.legnicy.png
Lokasi Legnica
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Silesia Hilir
Jembar: 56,3 km²
Padunung: 106.143 jiwa (2005)
Pelat nomer kendaran motor: DL
Alamat
balé kutha:
pl. Słowiański 8
59-220 Legnica
Situs wèb resmi: www.legnica.pl
Pulitik
Walikutha: Tadeusz Krzakowski

Legnica (Jerman Liegnitz) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 106.143 jiwa. Legnica iku punjering indhustri logam lan tèkstil.