Powiat Lubań

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Lubański
Lambang Powiat Lubański
Lambang Powiat Lubań

Lokasi Powiat Lubań
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Lubań
Jembar: 428 km²
Pedunung: 57.572 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DLB
Babagan administratif
Kutha: 2
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Lucjan Żełabowski
Alamat ul. Mickiewicza 2
59-800 Lubań
Situs wèb resmi: powiatluban.pl


Powiat Lubań iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Lubań. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi … jiwa.