Powiat Głogów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Głogowski
Lambang Powiats
Lambang Powiat Głogów

Lokasi Powiat Głogów
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Głogów
Jembar: 443,06 km²
Pedunung: 87 675 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 79,15 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DGL
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 5
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Elżbieta Urbanowicz-Przysiężna
Alamat ul. Sikorskiego 21
67-200 Głogów
Situs wèb resmi: www.glogow.pl/powiat


Powiat Głogów iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Głogów. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 87.675 jiwa.