Powiat Kłodzko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Kłodzki
Wappen des Powiat Kłodzki
Lambang Powiat Kłodzko

Lokasi Powiat Kłodzko
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Kłodzko
Jembar: 1643,37 km²
Pedunung: 167 618 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 65,09 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DKL
Babagan administratif
Kutha: 5
Kutha kecamatan: 6
Kalurahan: 3
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Adam Łącki
Alamat ul. Okrzei 1
57-300 Kłodzko
Situs wèb resmi: www.powiat.klodzko.pl


Powiat Kłodzko iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Kłodzko. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 167.618 jiwa.