Powiat Wołów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Wołowski
Wappen des Powiat Wołowski
Lambang Powiat Wołów

Lokasi Powiat Wołów
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Wołów
Jembar: 675 km²
Pedunung: 47 575 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 52,82 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DWL
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 1
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Jerzy Więcławski
Alamat pl. Piastowski 2
56-100 Wołów
Situs wèb resmi: www.republika.pl/powiat_wolowski


Powiat Wołów iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Wołów. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 47.575 jiwa.