Powiat Polkowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Polkowicki
Wappen des Powiat Polkowicki
Lambang Powiat Polkowice

Lokasi Powiat Polkowice
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Polkowice
Jembar: 779,93 km²
Pedunung: 61 024 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 59,61 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DPL
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 3
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Marek Tramś
Alamat ul. Górna 2
59-100 Polkowice
Situs wèb resmi: www.powiatpolkowicki.pl


Powiat Polkowice iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Polkowice. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 61.024 jiwa.