Powiat Zgorzelec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Zgorzelecki
Lambang Powiat Zgorzelecki
Lambang Powiat Zgorzelec

Lokasi Powiat Zgorzelec
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Zgorzelec
Jembar: 838,11 km²
Pedunung: 94 981 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 69,27 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DZG
Babagan administratif
Kutha: 2
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 2
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Andrzej Tyc
Alamat ul. Bohaterów II Armii WP 8
59-900 Zgorzelec
Situs wèb resmi: www.powiat.zgorzelec.pl


Powiat Zgorzelec iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Zgorzelec. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 94.981 jiwa.