Powiat Jawor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Jaworski
Wappen des Powiat Jaworski
Lambang Powiat Jawor

Lokasi Powiat Jawor
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Jawor
Jembar: 581,25 km²
Pedunung: 52 279 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 57,15 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DJA
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Jan Jarosiński
Alamat ul. Wrocławska 26
59-400 Jawor
Situs wèb resmi: www.powiat-jawor.org.pl


Powiat Jawor iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Jawor. Powiat iki papané ana ing provinsi Malopolskie lan sing ndunungi 52.279 jiwa.