Powiat Złotoryja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Złotoryjski
Wappen des Powiat Złotoryjski
Lambang Powiat Złotoryja

Lokasi Powiat Złotoryja
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Złotoryja
Jembar: 575,45 km²
Pedunung: 45 939 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 50,13 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DZL
Babagan administratif
Kutha: 2
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 3
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Ryszard Raszkiewicz
Alamat pl. Niepodległości 8
59-500 Złotoryja
Situs wèb resmi: www.powiat-zlotoryja.pl


Powiat Złotoryja iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Złotoryja. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 45.939 jiwa.