Powiat Milicz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Milicki
Wappen des Powiat Milicki
Lambang Powiat Milicz

Lokasi Powiat Milicz
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Milicz
Jembar: 715,01 km²
Pedunung: 36 894 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 32,83 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DMI
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 2
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Aleksander Magusiak
Alamat ul. Wojska Polskiego 38
56-300 Milicz
Situs wèb resmi: [http:// ]


Powiat Milicz iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Milicz. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 36.894 jiwa.