Powiat Bolesławiec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Bolesławiecki
Lambang Powiat Bolesławiecki
Lambang Powiat Bolesławiec

Lokasi Powiat Bolesławiec
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Bolesławiec
Jembar: 1303,26 km²
Pedunung: 88 318 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 51,12 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DBL
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Krzysztof Konopka
Alamat pl. Marsz. Józefa Piłsudskiego 2
59-700 Bolesławiec
Situs wèb resmi: www.boleslawiec.pl


Powiat Bolesławiec iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Bolesławiec. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 88.318 jiwa.