Powiat Wrocław

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Wrocławski
Lambang Powiat Wrocławski
Lambang Powiat Wrocław

Lokasi Powiat Wrocław
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Wrocław
Jembar: 1116,15 km²
Pedunung: 100 164 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 16,08 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DWR
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Andrzej Wąsik
Alamat ul. Podwale 28
50-400 Wrocław
Situs wèb resmi: www.powiatwroclawski.pl


Powiat Wrocław iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Wrocław. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 100.164 jiwa.