Jelenia Góra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jelenia Góra
POL Jelenia Góra COA.svg
Lambang Jelenia Góra
POL Jelenia Góra map.svg
Lokasi Jelenia Góra
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 108,4 km²
Padunung: 87.643 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: DJ
Alamat
balé kutha:
pl. Ratuszowy 58


58-500 Jelenia Góra

Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Marcin Zawiła

Jelenia Góra (Jerman Hirschberg) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 87.643 jiwa.