Powiat Legnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Legnicki
Lambang Powiat Legnicki
Lambang Powiat Legnica

Lokasi Powiat Legnica
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Silesia Hilir
Ibukutha: Legnica
Jembar: 744,6 km²
Pedunung: 52 996 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 34,33 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: DLE
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Mieczysław Kasprzak
Alamat pl. Słowiański 1
59-220 Legnica
Situs wèb resmi: www.powiat-legnicki.eu


Powiat Legnica iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané yaiku Legnica. Powiat iki papané ana ing provinsi Silesia Hilir lan sing ndunungi 52.996 jiwa.